HER ŞEY GÜZEL

Şu teknolojiden on küsur gündür çektiğimi başka bir şeyden çektim mi acaba? Yarattığı stres de cabası. Olması için cansiperane uğraş verdiğim güzel arkadaşımın işi bu kadar mı ters giderdi, insan bu kadar mı şanssız olurdu yarabbim?
Artık her şey on-line oldu ya, bir izin başvurusu yapacağız, tabiri caizse anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi. Her şey tamam, belge yükleyeceğiz, bir türlü yükleme butonu açılmıyor. Ne ALO çağrı numaraları ne Ankara'daki teknik yetkililer kaldı başvurmadığım, yok, olmadı bir türlü. On-line dışında başvuru da kabul edilmiyor, önce internetten başvuracaksın, sonra belgelerin aslını postalayacaksın. Artık umudumu kesmiştim, yine de son kez deneyeyim dedim bugün. Aa, oldu, vallahi oldu, sanki bir mucize oldu. Aman diyerekten, elimi çabuk tutayım belgelerin hepsini bir çırpıda yükleyeyim de bir sorun çıkmasın derken vallahi oldu. Aldığım başvuru çıktısına inanamaz gözlerle baktım uzun süre.
Artık bugün başka hiç bir iş yapmasam da olurdu, ne gam... Bir tüy kadar hafifledim, her şey ama her şey çok güzeldi şimdi bana. Ne saçma eğitim reformu ne zamlar ne de sinir bozucu salı meclis grup toplantıları:) Hiç bir şey keyfimi bozamazdı.
Uzun zamandır ilk kez iş çıkışı eskiden olduğu gibi yürüdüm kulağımda müzikle. Ağır ağır, şarkı sözlerini yüreğime akıta akıta. Gerçi bazı şarkılar melankolik yapmadı değil beni, ama onu da mazoşistliğime verdim gitti:)
Çok mutluyum vallahi, Allah kimsenin keyfini bozmasın.
Hadi esen kalın...

Yorumlar

  1. Amin canım, böyle küçük gibi görünen şeyler, insanı ne kadar mutlu ediyor.. Seni anlayabiliyorum..Bazen saatlerce hatta günlerce uğraşırsın olmaz ama hiç ummadığın bir zamanda nasıl olduğunu anlamadığın bir şekilde bir de bakmışsın olmuş.:)) Hep mutlu ol canım,öptüm sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Aminnnn, Allah mutluluğunu, neşesi hiçbir zaman bozmasın Nurten'im, arkadaşlarımı mutlu görünce ben de mutlu oluyorum:))sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar