BEYAZ SAYFA

İnternete girerken açılış sayfamdır MSN HOTMAIL. Bugünkü sayfada Beyaz Bir Sayfa Açmak İsteyenler İçin diyen bir resim vardı. Resimden anladığım kadarıyla bir emlak reklamı. Paran varsa böyle bir beyaz sayfayı açman çok kolaydır.
Ama bir de ruhunda açmak istediğin beyaz sayfalar olur. Her şey tepetaklak olmuştur, yanlışlar, hatalar, yanlış anlaşılmalar sonucu hayatındaki düzen alt üst olmuştur. Beyaz bir sayfa açarsan herşeyin yeniden düzene gireceğini düşünürsün.
Bu, o kadar kolay olmaz ama. Yeni düzeninle ilgili ödeyeceğin bedeller vardır. Bedel ödemek ise herkesin harcı değildir, yürek ister. Benim dağ gibi yüreğim var evelallah diyorsan buyur aç sayfanı.
Ben öyle yaptım, dağ gibi yüreğimin oyuk oyuk olması pahasına yaptım.
Bir gün gelir oyukların hepsi kapanır, üzerinde beyaz beyaz çiçekler açar.

Yorumlar

  1. İnsan tek düze bir hayat yaşamıyor.Bir bakıyorsun tertemiz sayfalar açıyorsun. Açtığın sayfa kirleniyor. Bazen de yaşadıklarını yaşamamış olmak için silmeye çalışıyorsun silinmiyor hatta yırtılıyor. Tekrar beyaz sayfa açıyorsun. Aç kapa bu silsile devam ediyor.İşte Nurtenciğim hayat bu olsa gerek. Her kapattığın sayfada çok fazla deneyimlerin oluyor, yeni sayfaya aktaracağın. Hani derlerya hayat önce ders verir diye. Aldığımız dersler de deneyimlerimiz olsa gerek..:)
    En son cümlene yürekten inşaallah diyorum. Herşeyin en güzeli senin yanında senin olsun canım. Öpüyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat böyle bir şey, evet Hanife'cğim. Aç kapa, silsile devam ediyor.
      Canım benim, bilmukabele, yürekten öpüyorum, sevgilerimle.

      Sil
  2. Umarım o koca yürek dinginliğe kavuşur...Sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kavuşmak zorunda hocam. Yalnız, kavuşana kadar siz değerli arkadaşlarımın başını epey ağrıtacağa benziyorum. Elim durmuyor, yazmanın ruha iyi gelen çekiciliği içimi döktürüyor da döktürüyor.
      Ve malesef şu sıralar okuyamıyorum, sadece yazıyorum.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar