MERKÜR GERİ DÖNÜŞÜ


Amma kafam karıştı.
Dakikalardır Merkür'ün geri dönüş döneminin insanlar üzerindeki etkilerini okuyorum.
Bugün astrolog arkadaşımla birlikteydim. Bu konuda oldukça yetkin, pozitif bir insan. Gezegenlerin hareketleri, dolunay, yeniay zamanları ve bunların etkileri hakkında sık sık bilgi verir bana. Aylar önce de konuşmuştk bu merkür gezegeninin geri dönüşlerini. Aslında geri dönmezmiş gezegenler, durağan hale gelirmiş ve diğer gezegenler normal seyrini sürdürürken  durağan olan gezegen bize geri dönüyormuş gibi görünürmüş.
7 kasım- 23 kasım arasında Merkür'ün 3. geri dönüşü var bu yıl.
Neler oluyor bu geri dönüş sırasında? Astrologlar şöyle diyor:

Yeni bir karar almamalı dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. İş ve aşk hayatınızda baskılarla gecikmelerle tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte her meseleyi kendi içinizde ele alarak durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

Bu dönemde elektronik veya manuel aletlerin bozulma ihtimali çok fazlaymış, bende oldu, bilgisayarım bozuldu, banyo musluğum bozuldu. Tersliklerin çıkma ihtimali de çok yüksekmiş, oğlumun yeni aldığı mont havuzda çalındı mesela, yaptığım işleri tekrar yapmam gerekti, uğraştım, zaman kaybı oldu. Sivri dilli ve sabırsız olabilirmişiz, evet şu sıra gerçekten sivri dilliyim, tutamıyorum kendimi. Haklıyım, ama haklı da olsam Merkür'ün geri dönüşünü bitirmesini beklemem ve ondan sonra konuşmam gerekiyormuş. Son derece sakin ve sabırlı olmamız ve iki kere düşünmemiz gereken bir dönemmiş.
Bir de üstüne 14 kasım salı günü tam güneş tutulması olacakmış yay burcunda. 28 kasım günü de tam ay tutulması. Güneş tutulması evreni etkiliyorken ay tutulması kişileri etkiliyormuş.
Yani kasım ayı oldukça gergin bir aymış, arkadaşım da böyle söyledi. Her kararı alırken iki kere hatta üç kere düşün dedi.
Paylaşmak istedim.

Yorumlar

  1. Hımmmm :))) Astrolojiye meraklı ve severim Nurten Abla. Demek ki bu ay dikkat etmek gerekiyor.
    Teşekkürler paylaşımın için. İyi akşamlar ve iyi haftalar Nurten Abla. :)

    YanıtlaSil
  2. eyvah:)))gerginlik eksikti zaten her şey gergin...hadi hayırlısı:))sevgilerimle öptüm canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlısı canım.
      Yarın güneş tutulacak, bakalım neler olacak?
      Öpüyorum ben de.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar