AŞK HER ŞEYİ AFFEDER Mİ?

Aşkın, sevginin gücü çok yüksek. Seven insanın sevdiği için yapamayacağı şey yok. Sevdiyse gerçekten, hayatını değiştirmekten bile korkmaz, hayatı artık sevdiği insandır çünkü.
Ama...
Aması var bir de işin.
Öyle şeyler yaşanır ki, gönül öyle kırılır ki, dayanamayacağını sandığın bir çok şeye öyle bir dayanman gerekir ki, içindeki sevginin gücü tükenir.
Sözler verilir, sözler alınır; bir bakarsın eski tas eski hamam. Değişeceğini sanırsın, değişmediğini görünce inancını yitirirsin.
Yine de seviyorsun ya...
Ne kadar inancını yitirirsen yitir, vardır bir bildiği dersin.
Var mıdır?
Düşünür durursun.

Aşk her şeyi affeder mi?
Affeder, ama UNUTMAZ.
Hiç bir şeyi unutmaz.

Yorumlar

  1. Kişiye bağlı sanırım Nurten'im..bazen gazetelerde okuyorum aşkı için çocuğunu arabaya koyup, nehre atan insanlar!!!Olamaz diyorum bu nasıl bir duygu böyle! Hastalıklı bir aşk sanırım yani bir anne nasıl hem de iki minik bebeğini öldürür sırf sevgilisiyle rahat etmek için? Aşk çok kuvvetli bir duygu sanırım ama bu kadar kuvvetli olmasının kötü hatta ölümcül sonuçlar doğurması da kötü! Her şeyin normali olmalı..ama insanların değişeceğine inanmıyorum...yani belli konularda belki olumlu anlamda değişir ama temel karakter aynı kalıyor..
    geçen gün tv de görmüşsündür kadın bakkalda kocasından dayak yedi sonra affetmiş! Aşkından mı artık bilemiyorum! içimden 'hıyar' dedim affedersin:))))gelecek günlerde dayak yemeyi garantiledi...

    sevgilerimle canım..Bücürük'le öptük:))

    YanıtlaSil
  2. :)))))
    Aynen öyle canım, gelecek günlerde dayak yemeyi garantiledi o kadın.
    Ben böyle hastalıklı, sapık insanların yaşadığı aşkı kabul etmiyorum zaten. Ne olursa olsun insan aşk için çocuğuna kıyabilir mi Allah aşkına? Böyle aşk olmaz olsun.
    Kucak dolusu sevgiler size, ikinizi de öptüm.

    YanıtlaSil
  3. Selam Nurten Abla.
    Bence aşk her şeyi affetmez ama şartlardan dolayı affeden kadın çok. Ne güzel bir örnek vermiş Müjde Abla.
    Ve evet kadınalr affedebiliyor, kurulu düzenden ve intikam alma duygusundan dolayı affedebiliyor. Bana göre tabi.

    YanıtlaSil
  4. GUrunun önüne geçerse affeder... Bu kişiye bağlı.. NUrten Hanım. Ama bazan yaşa bağlı olduğunuda düşünüyorum... Gençken hani delikanlı derlerya insan bazaen pire için yorgan yakabiliyor... Ama biraz daha oturaklaşınca daha esnek olabiliyor... Seviler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar