FERDİ ÖZBEĞEN

Ferdi Özbeğen'in ölüm haberini, hep takip ettiğim gazetelerden değil de Malatya'daki eski blog arkadaşımın, Facebook'a yazdığı mesajdan öğrendim. Canım Burak, sevdiğimi biliyordu Ferdi Özbeğen'i, başsağlığı dilemiş.
2013 Ocak ayı kayıplarla dolu bir ay oldu. Peş peşe ne kadar çok insanı kaybettik. Her biri kendi alanında değerli, her biri birilerinin hayatında önemliydi.
Ferdi Özbeğen benim için hem değerli hem önemliydi. Gençliğime ait hatıramdı. Onu dinlemek iyi gelirdi bana. Son olarak bir kaç yıl önce eski şarkılarını topladığı bir albümünü almıştım. Hâlâ arada kendimi iyi hissetmek için dinlediğim albümdür.

'Çalsın Sevdiğimiz Şarkılar'
'Kandil'
'Sen Bir Yana Ben Bir Yana'
'Belki Bir Gün'
'Dilektaşı'
'Şiir Gibi'
'Rabbena'

Onun o duygulu kadife sesinden bu şarkıları dinleyince genç kızlığıma gider, hayata sanki oradan yeniden başlar gibi olurdum.
Bir iki yıl önce Twitter hesabım olunca takip etmeye başladım Ferdi Özbeğen'i. Asıl o zaman anladım ki, sesini, şarkılarını beğendiğim adamın gönlü de güzelmiş. Duyarlı, kibar, efendi...
Bir şeye çok üzülmüştüm, 5 mayıs 2012 tarihinde yazdığı iki twitte şöyle diyordu:

"Dost bildiklerinize sakın hastayım ve de param azaldı demeyin, KAYBOLURLAR ANINDA" "BİRİNDEN KURTULMAK İÇİN BORÇ İSTEYİN, BİR DAHA GÖRMEZSİNİZ"

Gerçekten maddi olarak zor durumdaydı demek ki ve borç istemek zorunda kalmıştı. Ve borç isteyen her İNSAN'ın başına geleni o da yaşamıştı.

Allah rahmet eylesin.

Yorumlar

  1. Ben de çok üzüldüm.. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun... Allah düşürmesin, ama insan düştüğü zaman anlıyor kim dost kim düşman..
    İyi geceler canım, sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar