HAYAT ÇOK GÜZEL!



Ne güzel bir gündü...
Sabah, pazar kahvaltımızı üç kardeş, çoluk çocuk birlikte güzel bir mekanın bahçesinde yaptık. Kız kardeşimin doğum günüm sebebiyle ayarladığı bir toplantıydı. Aynı zamanda güzel gelinimizin de 1 mayıstaki doğum gününü birlikte kutlamış olduk.
Hep sevdiğim toplantılardır bu aile toplantıları. Hep güleriz, neşelenir kahkaha atarız. Sanki hiçbirimizin derdi tasası yoktur, bırakırız her şeyi arkada. Önemli olan o anda orada birlikte güzel zaman geçirmektir. 
Keşke daha sık ve daha başka sevdiklerimle de birlikte olma fırsatımız olsa. 
Çok arayan oldu, çok mesaj aldım ve çok mutlu oldum bugün. 
Ama aldığım en güzel ve en ilginç mesaj, sevgili ablamın cimcime kızı, canım yeğenim Gizem'den geldi gecenin bitimine yakın. Paylaşmadan yapamayacağım, çok güldüm:)
"Nurten ablacım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana hep sıcak çaylar, bol paralı müşteriler, gönlüne göre bir sevgili eş, bir sürü Bursa seyahati, okunacak kaliteli kitaplar, dinlenecek güzel müzikler, çok güzel bir ilham perisi, sıcak ve ıslak bir yaz tatili, soğuk ve karlı bir Uludağ tatili (tabi bizimle birlikte) getirsin." 
Canım benim, bir tanesi bile gerçekleşse yeter. 
Hepinize teşekkür ederim, tüm yakınlarım ve sanal olan olmayan tüm arkadaşlarım, iyi ki varsınız.


Yorumlar

  1. Nurten'im cimcimenin tebriği hakikaten çok güzelmiş:))bana da Aminnn demek düşüyor, tekrar doğum gününü kutluyorum canım, nice nice yıllara iyi ki varsın canım arkadaşım..en kötü günün böyle geçsin:)sevgilerimle öptüm

    Bücürük de sana mutlu yıllar diliyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de iyi ki varsın canım arkadaşım. O kadar memnunum ki seni tanıdığıma bilemezsin. Yerim ben o Bücürük'ü:))) Ben de öpüyorum ikinizi.

      Sil
  2. Nurtenciğim, gerçekten güzel bir doğum günü kutlamışsın..:) Ama benimki kadar değil..:)) Canımcığım benim doğum günümü tüm Türkiye hatta dünya kutladı..:)) Şerefime halaylar, horonlar, yürüyüşler düzenlendi. Canım doğum günün tekrar kutlu olsun. Sağlıklı,huzurlu,mutlu çoookk uzun yıllar diliyorum..İyiki doğdun ve seni tanıdım.Öpüyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Yoksa 23 nisan doğumlu musun? Ee, hiç haberimiz yok???
      İyi dileklerine binlerce teşekkürler canım. İnan ben de seni tanıdığıma çok memnunum. Kucak dolusu sevgilerimle öpüyorum.

      Sil
  3. Ohh ne güzeldir o toplantı zamanları...
    İyi ki blog açmışım ve tanımışım seni Nurten Abla.
    Yeğeninin mesajına da AMİN :)))
    İyi haftalar, iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten müthiş güzellikte oluyor bu toplantılar.
      Canım, sağol iyi dileklerin için. İyi ki açmışsın blogunu ve gerçekten ben de iyi ki tanımışım seni. Sevgilerimle öpüyorum.

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Nurtenciğim, tabiki 1 mayıs doğum günüm..:)) ben facebooka kayd olurken doğum gününü ve tarihini gizlemişim o yüzden görülmemiştir.. Sonra da düzeltmedim..Bilenler kutladı sağolsunlar, gerçi tüm Türkiye ile kutladık ama ..:P Kutlamış kabul ediyorum.. Teşekkürler canım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir BOĞA burcu kadını olduğun için çok şanslısın:))) Hiç unutmam artık...

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar