UNUTMAM, UNUTAMAM


Tarifsiz yoğun geçen bir haftanın sonunda çok keyifli bir dinlence yaşadık.
Mali Müşavirler Birliği Derneği Üsküdar Şubesi ve meslek odamızın (İSMMMO) Üsküdar Temsilciliği birlikte bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi.

Şile'nin Karamandere köyüne bağlı bir doğa harikası olan Saklıgöl'deki pikniğimiz her bakımdan çok güzeldi. Güzel sözcüğü eksik kalır, gerçekten harika idi.
Çocukluğumda, genellikle bahar aylarında sık sık pikniğe giderdik. Pendik'te oturan dayımın kamyonu vardı, atardı bizi arkasına, iki aile çoluk çocuk neşe içinde gider gelir, çok eğlenirdik. Sonrasında uzak kaldım piknik olayından; yıllardır pek içimden de gelmiyor açıkçası.
Yoğun ve yorucu bir haftanın ardından da bu piknikte nasıl eğleneceğimi, keyif alıp alamayacağımı düşünerek yola çıktım. Sıkılır ya da kendimi iyi hissetmezsem erken dönerim dedim.
Çok yanılmışım. zaten hayatımda bolca olmuştur böyle durumlar. Pek isteyerek çıktığım yollardan keyifsiz, zoraki çıktığım yollardan ise çok mutlu, keyifli dönmüşlüğüm çoktur. İşte bu piknik de onlardan biri oldu.

Üsküdar'da meslek örgütümüz olarak ilk piknik organizasyonuydu. Yazın tatil aylarına denk gelmesinden dolayı isteyip de gelemeyen arkadaşlarımızı inşallah seneye aramızda görmeyi çok arzu ediyoruz.
Son derece sıcak, samimi ve son derece neşeliydik hepimiz. Yeni tanışanlar kaynaştı, eski arkadaşlar kaynattı:)
Yemyeşil ağaçların rengini alan Saklıgöl'ün kıyısındaki tahta piknik masalarda yeme içme ve sohbet hepimize zamanı unutturdu. Gitme vaktinin geldiğini anlamadık.
En güzeli de ailelerimizle birlikte olmak, çocukların neşesine ortak olmaktı.
Kahvaltıyla başladığımız gün boyunca, gözümüzün önünde akıp giden Saklıgöl'ün yaprak yeşili suyunun üzerindeki ördek ve kaz sürüleriyle haşır neşir olduk. Öyle bir disiplin içinde hareket ediyorlar ki hayret verici. Sanırsın askeri kışlada, başlarında komutanları talim yapıyorlar. Bazen içlerinden başı bozuklar da çıkmıyor değil, sürüden ayrılıp alıp başını giderken tüm sırayı da bozuyor. Ama biz seyrederken çok eğleniyoruz. Akşam üzeri ise serbest zamanlarıydı herhalde dedik, hepsi ayrı ayrı kafalarına göre takıldılar.

Akşam üzeri bizim de en serbest zamanımızdı tabi ve en keyifli.
Masamızdaki en nev-i şahsına münhasır arkadaşımız bir türküyle giriş yaptı, arkasından geldi diğerleri. Şarkılar, türküler, horonlarla devam ederken, Zeki Müren'den dinlemeyi daha çok sevdiğimiz 'Sevgi dolu şu gönlüm / bir kuş gibi kanatlı. Sen benim her şeyimsin / unutmam, unutamam.' şarkısındaydı sıra. O kadar coşkulu söylemişiz ki, başka bir nev-i şahsına münhasır arkadaşımız da, eğer bu piknik gezisini yazar isem başlığının bu olmasını diledi.
Kırmıyorum arkadaşımı ben de:)

Çünkü gerçekten unutulmaz bir piknik organizasyonu oldu.

Çok fazla emek vardı, bunu söylemden ve teşekkür etmeden geçmem imkansız.
Tüm yönetimde olan eski-yeni arkadaşlarıma, ama en çok bize ev sahipliği yapan eski temsilcimiz ve değerli arkadaşımız Şahin beye emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

Seneye yine böyle bir organizasyonda görüşmek üzere inşallah.

Yorumlar

Popüler Yayınlar